Eigendomsinformatie
Van welk adres wilt u de WOZ-waarde?
Eigendomsinformatie

Naast de WOZ waardes tonen we ook de eigendomsinformatie van woningen in Nederland. Zo kunt u zien wie de eigenaar is van een huisadres.

Hoe werkt het?

Vul het adres is van de woning waar u de eigendomsinformatie van wilt weten en klik op de oranje knop 'Zoeken'.

De website toont dan de WOZ waardes van de woning waarbij ook de eigendomsinformatie in te zien is. De WOZ waardes zijn gratis in te zien op deze website.

Eigendomsinformatie inzien

U wilt graag de eigenaar van een woning achterhalen? Alle eigenarenregistraties worden bijgehouden door het Kadaster. Gegevens inzien? Dat kan eenvoudig op WOZ-waarde.nl.

Hiermee krijgt u informatie over een woning, appartement of bedrijfspand. Deze informatie kan je helpen bij de onderhandelingen over de aankoopprijs van een huis.

Vul dan tijdens de bestelling het adres in van de woning waar u de gegevens van wilt ontvangen.

U kunt hierboven bij de oranje 'Zoeken' knop het adres invullen van de woning waar u de eigendomsinformatie van wilt ontvangen.

U ziet eerst de WOZ waarde van de woning, vervolgens kunt u de eigendomsinformatie bestellen van de betreffende woning.

In het rapport ziet u de voor- en achternaam van de eigenaar en de huidige woonplaats van de eigenaar. Verder staat er in het rapport de verkoopprijs en wanneer de woning is aangekocht door de huidige eigenaar.

Deze eigendomsinformatie wordt automatisch na betaling ingeladen zodat u deze kunt downloaden in een PDF formaat.

Wat zit er in het rapport?

In het PDF rapport zitten verschillende gegevens van de woning. Na de eigenarenhistorie zitten er ook andere gegevens van het object in.

Persoonsgegevens:
Voor- en achternaam van de eigenaar

Adresgegevens:
Huidige woonplaats van de eigenaar

Perceel:
Omvang van het perceel in m2, perceelnummer.

Verkoopprijs:
De laatst bekende koopsom van de woning. Verkoopdatum.

Vul het adres in van de woning waar u de eigendomsinformatie van wilt ontvangen en klik daarna op de oranje knop: 'Zoeken'.

Vervolgens worden de gegevens van de WOZ waarde ingeladen en kunt u het eigendomsrapport kopen. Na de betaling wordt het rapport automatisch ingelaten.

Waarom eigendomsinformatie?

U heeft een woning op het oog om te kopen? Dan is het handig om extra informatie te hebben van deze woning.

Gegevens van de eigendomsinformatie geven u een goed overzicht hoe het precies zit. Met de koopsom weet u ook precies wat de vorige eigenaar voor het object betaald heeft.

Nieuwsgierig naar een woning of perceel? Doe dan online een eigendomsinformatie check. Zo ziet u binnen een minuut alle gegevens.

Zoek WOZ-waarde: