WOZ Dongjum
WOZ-waarde Dongjum:
WOZ-waarde Dongjum

U wilt graag de WOZ-waarde ophalen van een woning uit Dongjum? Vul de adresgegevens in en de WOZ waarde wordt automatisch getoond.

Hoe werkt het?

Vul een adres uit Dongjum in waar u meer informatie van wilt. Druk vervolgens op de oranje knop ‘zoeken’. De WOZ waardes worden automatisch en gratis ingeladen.

WOZ waarderapport van de woningen uit Dongjum kan opgeslagen worden in PDF formaat. Druk op de PDF genereerknop en het bestand wordt automatisch gedownload.

WOZ waarde woningen uit Dongjum

Bekijk nu de Waardering Onroerende Zaak-waarde van woningen uit Dongjum. Deze woningwaarde wordt elk jaar gewijzigd en verschilt per woning.

Wijzigingen worden automatisch doorgevoerd op de site. Is uw WOZ waarde kortgeleden aangepast? Dan kan het even duren voordat deze wijziging zichtbaar is op de site van WOZ Waarde.

U kunt de gegevens over de WOZ waarde van een woning uit Dongjum hier gratis online inzien via de zoekbalk op de site. Hier kunt u het adres uit Dongjum invoeren zodat de gegevens over het specifieke adres de WOZ waarde zichtbaar worden.

Deze dienst is gratis, de WOZ waardes voor de plaats Dongjum worden automatisch ingeladen op de resultatenpagina.

Benieuwd naar een WOZ waarde van een woning buiten Dongjum? Klik hier voor de WOZ waarde van woningen in Nederland.

Zoekcriteria

Tijdens het zoeken is het mogelijk om meerdere resultaten te krijgen op hetzelfde adres in Dongjum.

Het kan voorkomen dat er meerdere adressen in 1 pand getoond worden. Vul daarom altijd een volledig adres in om zeker te zijn dat de WOZ waarde bij de woning uit Dongjum hoort.

Heeft u vragen over de WOZ waarde? Neem dan contact met ons op.

WOZ verloop

Uw woningwaarde van de afgelopen jaren vergelijken met de gemiddelde woningwaarde uit de buurt? Dat kan opgevraagd worden.

In het PDF bestand met de WOZ waarden staat een grafiek met de gemiddelde WOZ uit de omgeving. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor de verlaging van uw WOZ waarde in Dongjum.

Vul het adres hier in en bekijk direct online alle gegevens.

Straatnamen in Dongjum
Op zoek naar de WOZ-waarde van een adres uit Dongjum? Van deze straten zijn de waarderingen online in te zien:

Dorpsstraat
Franekerweg
Hovensreed
Jorrit Biermastrjitte
M C Willemsstraat
Marten Anemastraat
Noorderstraat
Riedsterweg
Tzummarumerweg
Van Goslingastraat
Wytse Foppesstrjitte
Zoek WOZ-waarde: