WOZ Oosterweg
WOZ-waarde Oosterweg:
WOZ-waarde Oosterweg

U wilt graag de WOZ-waarde ophalen van een woning aan de Oosterweg uit Feerwerd? Selecteer het huisnummer en de WOZ waarde wordt automatisch getoond.

Hoe werkt het?

Kies het huisnummer van de woning aan de Oosterweg in en bekijk de WOZ waarde online. Om de WOZ te bekijken drukt u vervolgens op de oranje knop ‘zoeken’. De WOZ waarden van de woningen aan de Oosterweg te Feerwerd worden automatisch en gratis ingeladen.

WOZ waarderapport van de woningen uit Feerwerd kan opgeslagen worden in PDF formaat. Druk op de PDF genereerknop en het bestand wordt automatisch gedownload.

WOZ waarde Oosterweg

Bekijk nu de Waardering Onroerende Zaak-waarde van woningen aan de Oosterweg te Feerwerd. Deze woningwaarde wordt elk jaar gewijzigd en verschilt per woning.

Wijzigingen worden automatisch doorgevoerd op de site. Is uw WOZ waarde kortgeleden aangepast? Dan kan het even duren voordat deze wijziging zichtbaar is op de site van WOZ Waarde.

U kunt de gegevens over de WOZ waarde van een woning aan de Oosterweg in Feerwerd hier gratis online inzien via de zoekbalk op de site. Vul het huisnummer van de woning aan de Oosterweg in en bekijk de WOZ waarde.

Deze dienst is gratis, de WOZ waardes voor de plaats Feerwerd worden automatisch ingeladen op de resultatenpagina.

Benieuwd naar een WOZ waarde van een woning buiten Feerwerd? Klik hier voor de WOZ waarde van woningen in Nederland.

Zoekcriteria

Tijdens het zoeken is het mogelijk om meerdere resultaten te krijgen op hetzelfde adres van Oosterweg in Feerwerd.

Het kan voorkomen dat er meerdere adressen in 1 pand getoond worden. Vul daarom altijd een volledig adres in om zeker te zijn dat de WOZ waarde bij de woning uit Feerwerd hoort.

Heeft u vragen over de WOZ waarde? Neem dan contact met ons op.

WOZ verloop

Uw woningwaarde van de afgelopen jaren vergelijken met de gemiddelde woningwaarde uit de Oosterweg? Bekijk het nu direct online de WOZ waarde van de Oosterweg.

In het PDF bestand met de WOZ waarden staat een grafiek met de gemiddelde WOZ uit de omgeving. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor de verlaging van uw WOZ waarde in Feerwerd.

Vul het adres hier in en bekijk direct online alle gegevens.

Huisnummers in Oosterweg
Op zoek naar de WOZ-waarde van een adres op de Oosterweg in Feerwerd? Van deze nummers zijn de waarderingen online in te zien:

Oosterweg 2
Oosterweg 4
Oosterweg 6
Oosterweg 8
Oosterweg 12
Oosterweg 14
Oosterweg 18
Zoek WOZ-waarde: